Erkend onafhankelijk hypotheek advies rondom duurzaam wonen

Financiering (stap 2)

De gemiddelde kosten om je woning aardgasvrij, duurzaam en toekomstbestendig te maken bedragen ca. € 35.000,-. Een enorm bedrag maar is geheel afhankelijk van de maatregelen die je wenst te nemen.

De regering zal in de komende jaren maatregelen gaan nemen waardoor het gas duurder wordt en elektriciteit voordeliger. Daarnaast zal het belastingdeel op de energierekening vanaf 2020 verlaagd worden waardoor vanuit de Overheid een grotere stimulans ontstaat om samen met erkende adviseurs je huis te gaan verduurzamen. 

Een simpel rekensommetje leert al snel dat als je nu € 200,- per maand aan energiekosten betaalt je in 15 jaar ook uitkomt op € 36.000,-. Naast het verhogen van het comfort in huis dus voldoende redenen om de eerste stappen te gaan zetten in het verduurzamen van je woning.

Op 3 manieren kan je de verduurzaming van je huis financieren:

Eigen geld investeren                                                                                                      Hypotheek verhogen                                                                                                         Subsidie

Naar stap 1 Naar stap 3